Parhaan näköiset kolikkopelit

Kolikkopelejä on nykyään tarjolla todella laaja valikoima. Tämän pelien paljouden joukosta voi olla vaikea löytää kaikista parhaat kolikkopelit. Jos olet visuaalinen ihminen ja pidät miellyttävän näköisistä kolikkopeleistä, suosittelemme lukemaan alla olevan listauksemme. Olemme pyrkineet valitsemaan tähän listaukseen hyvin erityylisiä pelejä, jotta jokainen löytäisi listalta jotakin itseään miellyttävää. Lisäksi olemme valinneet mukaan myös hieman tuntemattomampia pelejä, jotta kokeneempikin slottipelaaja voisi löytää joukosta itselleen uusia nimikkeitä kokeiltavaksi.

Not Enough Kittens

Mikä olisikaan lutuisempaa kuin pikkuiset kissat laatikoissa? Tämä on loistava valinta söpöjen pelien ja kissojen ystäville. Peli on pastellisävyinen ja rullilla pyörii suloisia kissoja ja lankakeriä. Kissat myös räpyttelevät silmiään ja maukuvat pelin aikana.

Jumanji

Jumanjin viehätys piilee sen tavallisesta poikkeavassa ulkoasussa. Rullia ei ole aseteltu perinteiseen suorakaiteen muotoon, vaan ne muistuttavat muodoltaan enemmänkin timanttia. Rullien ympärillä kulkee polku, jossa edetään pelimerkeillä samaan tapaan kuin lautapelissä. Uudelleenpyöräytysten alkaessa pelin reunoilta ilmestyy köynnöksiä, jotka tarttuvat symboleihin, jotka pidetään uusintakierrosten ajan paikallaan. Peli on myös grafiikoiltaan hienosti toteutettu, mutta erityisen mielenkiintoisen tästä pelistä tekee sen erikoinen ulkoasu.

Northern Sky

Tämä öisen pohjoismaisen taivaan inspiroima peli on ulkoasultaan todella kaunis. Rullilla pyörii erivärisiä timanteista tehtyjä eläimiä. Pelin taustalla on lumoava punertava yötaivas, jota vastaan piirtyy vuoren huippu. Taustalla on myös järvi ja kuusimetsää. Rullat ovat täysin läpinäkyvät, joten tausta näkyy niiden takaa loistavasti.

Kaiju

Kaiju on upean futuristinen kolikkopeli. Taustalla näkyy öinen moderni suurkaupunki ilmeisesti Japanissa. Rullat muistuttavat jonkinlaista tulevaisuuden laitetta ja rullilla pyörii jalokivia ja eriarvoisia sirukortteja. Myös äänimaailma on hyvin futuristinen. Pelin ulkoasu on todella hienosti toteutettu ja on samaan aikaan sekä lumoava että melko synkkä.

NRVNA: The Nxt Xperience

NRVNA: The Nxt Xperience on sekä ulkoasultaan että äänimaailmaltaan hyvin taianomainen kolikkopeli. Se tuo avaruusteemallaan hieman mieleen esimerkiksi supersuosikki Starburstin. Pelin taustalla näkyy tähtitaivas ja rullilla pyörii erilaisia loistavia symboleja.

Babushkas

Kuten pelin nimestäkin voi päätellä, tämä pelin teemana ovat maatuskat. Se ei varsinaisesti ole mikään visuaalinen mestariteos, mutta ulkoasultaan hyvin mielenkiintoinen. Pelin taustalla näkyy jonkinlaista neuletta ja rullilla pyörii erivärisiä maatuskoja. Taustamusiikki on tyyliltään hyvin itäeurooppalainen.

Lost Vegas

Lost Vegas on loistava valinta zombiefaneille. Kolikkopelissä on onnistuttu loistavasti luomaan perinteisten zombiepelien tunnelma. Hahmot on luotu hieman sarjakuvamaiseen tyyliin. Tämä kolikkopeli tuo mieleen esimerkiksi konsolipelisarja Dead Risingin.